![]() |
| آخرين ارسالات انجمنها | |
|
|||||||
| صفحه اصلی انجمن | صفحه اصلی سایت | آپلود عکس | چت روم | بازی آنلاین | ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#32 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
حالت من:
![]() تشکر: 2,160
1,268 بار در 534 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
معاون ارشد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
حالت من:
![]() تشکر: 755
2,598 بار در 984 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
خب طبق اطلاع رسانی های قبلی و رسمی و غیر رسمی و با توجه به قوانین جدید رزرو صندلی داغ که در پست اول همین تاپیک اعلام شد خدمتتون از روز ۵شنبه در خدمتتون هستم به جهت امر خطیر سوزش ![]() و بعد از بنده هم که فعالتیرین عضو و مدیر فروم رو پیش رو خواهیم داشت قابل توجه رییس دل سوخته
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
معاون ارشد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
حالت من:
![]() تشکر: 755
2,598 بار در 984 پست از ایشان تشکر شده است
|
خب رفقا صندلی های داغ طبق نظر مدیریت ارشد سایت به تعویق میفته
منتظر اطلاع رسانی های بعدی باشید
|
|
|
#35 (permalink) |
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010
حالت من:
![]() تشکر: 762
1,316 بار در 463 پست از ایشان تشکر شده است
|
خدا رو شکر به تعویق افتاد وگرنه جزغاله بودی
در ضمن با توجه به این همه مشتری که داری حالا حالا حا به ما نمیرسه نمیخواد ما رو تو لیست بذاری هر وقت مشتری نداشتی یه زنگی به ما بزن خوش باشی
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربران بازدید کنند از موضوع : 46
|
|
| **alone**, 4jok, ali65, ♕ Alƒa ♕, dokhtare_karon, eli jon, fiona, Gangsta, ghazal_006, goalkeeper, hadi 7, hamed1375, H£L£NA, jamal.attaran, k@mran, mahdiar, Mahsa United, majid khan, ManvaToo, MaryMir, mashoo, masoomeh_ad, memol, mig mig, minoo 69, mortaza fathii, nasrin, pishibala, redboy, Setarehabedi, shooka, siavash_goodboy, Snow Leopard, ماریسا, محيا, wertex, yasi, zicosht, بانو, باران1, داریوش, رایکا, سودا, ساغر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|