![]() |
| آخرين ارسالات انجمنها | |
|
|||||||
| صفحه اصلی انجمن | صفحه اصلی سایت | آپلود عکس | ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رئیس کل انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
حالت من:
![]() تشکر: 1,549
1,390 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام ،
فعلا تا به حد نصاب شرکت کنندگان توقف میکنیم . تالار وب سایت 4jok مورخ با عید مبارک غدیر خم افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد . جهت شروع مناسب و بالا رفتن فعالیت انجمن ، تصمیم به اهدای جوایز به کاربران فعال کردیم که به شرح زیر میباشد : + به این صورت که اگر کاربری بیشترین پست را داشته باشد نفر اول و بعد از آن، کاربری که بیشترین پست را داشته باشد نفر دوم و بعد از نفر دوم کاربری که بیشترین پست را داشته باشد نفر سوم شناخته خواهد شد. + جایزه هفتگی برای نفر اول شارژ ایرانسل 100.000 ریال، نفر دوم شارژ ایرانسل 50.000 ریال، نفر سوم شارژ ایرانسل 20.000 ریال خواهد بود. + کاربران براساس تعداد پست هایشان به صورت اتوماتیک انتخاب خواهند شد که لیست سه نفر اول را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید: Top10 + در صورت درخواست شخص ، پول کارت را دریافت میکند . از کجا شروع کنیم ؟؟؟
شرایط پایین رو بخون ، در انجمن ثبت نام کن ، شروع کن به ارسال پست مفید در موضوع مرتبط در انجمن ، اگه جزء 3 نفر اول بودی ، جایزتو بگیر . به همین سادگی ، به همین خوشمزگی ، ماکارونی 4jok
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده 4jok
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
دیدنی ها و شنیدنی ها | 4jok | 2 | 46 | 07-30-2010 03:33 AM |
|
|
قوانین , اطلاعيه ها | 4jok | 0 | 74 | 07-14-2010 03:36 AM |
|
|
گوناگون | 4jok | 7 | 278 | 07-08-2010 02:33 AM |
|
|
معرفی و نقد فیلم ها | 4jok | 0 | 46 | 07-02-2010 02:48 PM |
|
|
دانلود مستند | majid khan | 2 | 156 | 07-02-2010 02:36 PM |
|
|
#2 (permalink) |
|
رئیس کل انجمن
حالت من:
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
رئیس کل انجمن
حالت من:
|
شرایط و ضوابط : ( حتما بخونید ) 1 - پست مفید عبارت است از مقاله ، مطلب آموزشی ، راهنمایی مفید ، لینک دانلود مفید و ... 3 - اولویت ها و بهترین پست ها از نظر ما پستهای طنز و سرگرمی میباشد . 4 - تصاویر پستهای ارسالی میبایست در img.4jok.com آپلود شده باشد . 5 - در صورتی که به انجمن آشنایی ندارید حتما راهنما رو مطالعه کنید . 7 - سیستم تشخیص IP جلوگیری میکنه از چند اکانته بودم و سوء استفاده از این پیشنهاد ، فقط با یک اکانت کار کنید . 8 - پست های تکراری ، محاسبه نمی شوند . 11 - مطالب و تصاویر غیر مذهبی ، غیر اخلاقی ، سیاسی و مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران شما موجب عدم محاسبه امتیاز و پست های شما میشود . سوال : - اگر سوالی ، ابهامی و یا مشکل خاصی میبینید وجود داره ، توی پیام خصوصی انجمن بهم بدید تا برسی کنم . ![]() - اگر بخش یا انجمن خاصی رو میخواید درست کنم ، برام میل بزنید تا برسی کنم .
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربران بازدید کنند از موضوع : 17
|
|
| 4jok, ehsa42, eli jon, hasun, H£L£NA, khaaaybar, kurush, mahmood, mohsen_vsoghi20, POPO, S@@F, samir, Snow Leopard, مهديار, آرزو, اسدی, باران1 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|