![]() |
| آخرين ارسالات انجمنها | |
|
|||||||
| صفحه اصلی انجمن | صفحه اصلی سایت | آپلود عکس | چت روم | بازی آنلاین | ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
حالت من:
![]() تشکر: 1
321 بار در 177 پست از ایشان تشکر شده است
|
عشق از ديد حاج آقا: استغفرالله باز از اين حرفای بی ناموسی زدی؟!
(جمله عاشقانه: خداوند همه جوانان رو به راه راست هدايت کنه) عشق از ديد يک رياضيدان: عشق يعنی دوست داشتن بدون فرمول! (جمله عاشقانه: آه عزيزم به اندازه سطح زير منحنی دوستت دارم) عشق از ديد رحيم گوشکوب بقال سر کوچه: والا زمان ما عشق مشق نبود. ننمون رفت اين فاطی اتوماتيک رو واسمون گرفت! (جمله عاشقانه : هوی فاطی شام چی داريم ؟) عشق از ديد مرتضي ايدزي (در زندان): اوچيكتيم عشقي! (جمله عاشقانه : خاك زير پاتيم ... نشاشي كه گل ميشيم) عشق از ديد ننه بزرگم: نزن ننه اين حرفارو! راستي اين دختر بتول خانوم خيلي دختر خوب و با كمالاتيه! (جمله عاشقانه : بريم خواستگاري ...) عشق از ديد دوست دخترم: عزيزم تو كه عاشقمي پس چرا هزينه جراحي دماغمو نميدي؟! واسه ناهار هم بريم سورنتو... ناديا و دوستشم ميان... دوست ناديا واسش يه ماتيز گرفته! تو حتي حاضر نيستي واسه من كه اينهمه دوستت دارم يه پرايد بخري؟! (جمله عاشقانه: عزيزم گوشي سوني ميخوام... راستي دوستت هم دارم!) عشق از ديد غلام شوفر: رادياتور عشق من از برايت جوش آمده! باور نداري بر آمپرم بنگر! (جمله عاشقانه: عزيزم دوست دارم! بووووو بوووووو بوووووغ) عشق از ديد بابام: آخه پسر عشق واست نون و آب ميشه؟! حالا بگو ببينم باباش چي كارست؟ (جمله عاشقانه: برو دختر حاج آقارو بگير) عشق از نگاه ننم: وا مگه تو امسال كنكور نداري؟! عشق باشه واسه بعد! (جمله عاشقانه : اوا غذام سوخت) |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
5 آخرین موضوعات ارسال شده admin
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
طنز روشنفكري! | admin | 0 | 1026 | 01-27-2010 04:15 PM |
|
|
طنز جوادي | admin | 0 | 987 | 01-27-2010 04:12 PM |
|
|
طنز ورزشي | admin | 0 | 976 | 01-27-2010 01:59 PM |
|
|
گالری تصاویر | nasrin | 3 | 1647 | 01-26-2010 05:10 PM |
|
|
گالری تصاویر | admin | 1 | 1170 | 01-26-2010 04:51 PM |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربران بازدید کنند از موضوع : 22
|
|
| Dorsa, dr_masoud, ehsanttt, farya, feashamid, hamad, h_3223, ISHTAR, jamalp, mehdibigham, norouzi50, patris, pattttt, rr9060, saeed6301, sanandaj, Setarehabedi, simsimak, starlight, tina, toraj_sia, مجید53832 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|